Ronde Tafel 34 – LUTJE GELUK – loterij

De loting is geweest! We houden de opbrengst nog even geheim, maar het heeft al onze verwachtingen enorm overtroffen. We brengen jullie snel op de hoogte. Zie hieronder welke loten er allemaal een prijs hebben gewonnen. We nemen met de prijswinnaars zo snel mogelijk contact op!

Wat doet Stichting Lutje Geluk?

Stichting Lutje Geluk maakt uitjes mogelijk voor gezinnen in Groningen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben. Dat doen we met behulp van donaties in geld of natura. Gezinnen mogen zelf kiezen wat ze graag willen ondernemen en ontdekken. Wij regelen de toegang, maar ook bijvoorbeeld het vervoer als het nodig is.

Lutje Geluk?

“Lutje” betekent “klein” in het Gronings. Samen als gezin iets ondernemen, dat is een klein geluk. Maar wel een belangrijk klein geluk. Want samen iets leuks ondernemen zorgt voor samen herinneringen maken. Er even uit, iets doen dat al zo lang op het verlanglijstje staat, op school en aan vrienden kunnen vertellen over de bios, het karten, het museum of de dierentuin: kleine dingen die een verschil maken, geloven wij.

Prijzen

En we willen natuurlijk Dizain niet vergeten. Die hebben ons super geholpen met het drukwerk voor de loterij.

Bedankt alle sponsors, zonder jullie is deze loterij geen succes!

Vragen?
Heeft u vragen over onze loterij, neemt u dan contact op via ons contactformulier